Qui Som

Vantage Motor neix de l'afició que comparteixen pels cotxes els seus dos socis i fundadors, un d'ells empresari amb una dilatada experiència en diferents sectors del país i apassionat del món del motor. L'altre, un professional vinculat al sector automòbils, amb molta experiència en la venda d’automòbils, i per suposat, també entusiasta d’aquest món.

D'aquesta passió conjunta, ha nascut Vantage, una empresa la finalitat de la qual és aconseguir transmetre i satisfer als clients el bo i millor de l’automoció, no només pel que fa a vehicles d'alt standing, també a models de tota classe i segment. Això sí, sempre han d’aportar un plus als seus propietaris, identificant cadascuna de les seves necessitats i expectatives.

 

COM TREBALLEM

Per assolir aquesta fita amb les millors garanties, a Vantage disposem d’una xarxa de contactes feta a partir de molts anys de treball en concessionaris de diferents marques.

El nostre principal objectiu no és altre que assolir la màxima satisfacció dels nostres clients, des del mateix moment que ens fan un simple requeriment i fins que els entreguem les claus.

Per aconseguir-ho a Vantage basem la nostra relació en tres pilars fonamentals:

  • Un tracte proper i una atenció altament personalitzada. Busquem sempre el producte que resulti ser no solament el més emocional i satisfactori, també el que millor s’adapti a les necessitats i requeriments de cada client.
  • La transparència i fiabilitat en totes les nostres transaccions, basada en la cerca de la màxima qualitat dels vehicles oferts, sempre de forma directa i sense filtres.
  • La recerca de l'excel·lència en el nostre dia a dia per superar les expectatives dels nostres clients, oferint-los un servei integral, sense lletra petita, ni imprevistos. Som el que el client veu i portem el que el client desitja. Ni més, ni menys.

Et truquem?

Necessites ajuda? Vols que et truquem?

Posa't en contacte amb nosaltres mitjançant aquest formulari.

Aquest lloc no utilitza cap mena de seguiment o cookies.

Troba'ns
Vantage Andorra 2020 ©